Who We Are

Chipsmall Ograničeno
Direktor Shenzhen Elektroničke gospodarske komore
1.000 četvornih metara

Chipsmall Limited sastoji se od profesionalnog tima s prosjekom preko 10 godina stručnosti u distribuciji elektroničkih komponenata. Sa sjedištem u Hongkongu već smo uspostavili čvrste i uzajamno korisne poslovne odnose s kupcima iz Europe, Amerike i južne Azije, isporučujući zastarjele i teško dostupne komponente za udovoljavanje njihovim specifičnim potrebama.

Načelom \"Kvalitetni dijelovi, prioritet kupaca, pošten rad i pažljiva usluga\", naše se poslovanje uglavnom fokusira na distribuciju elektroničkih komponenata. Linijske kartice s kojima imamo posla uključuju Microchip, ALPS, ROHM, Xilinx, Pulse, ON, Everlight i Freescale. Glavni proizvodi uključuju IC, module, potenciometar, IC utičnicu, relej, konektor. Naši dijelovi pokrivaju aplikacije kao što su komercijalna, industrijska i automobilska područja.

Radujemo se uspostavljanju poslovnog odnosa s vama i nadamo se da ćemo vam pružiti najbolju uslugu i rješenje. Stvorimo bolji svijet za našu industriju!

Povijest razvoja
"Doživljavamo razdoblje brzog tehnološkog razvoja i privilegirani smo sudjelovati kao svjedok kao jedan od njih."
2004
Osnivanje

Tvrtka je bila osnovana u Shenzhenu

2014
Akumulacija

U sajmu Münchena elektronike, prodajni tim koji će oduzeti međunarodno tržište elektronike

2019
Proboj

Dobili Nacionalnu certifikat o kvalifikacijama za visokotehnološke tehnologije

2020
Razvoj

Prošao IS09001 certifikat sustava kvalitete

2021
Skok

Promet tvrtke dosegao je 200 milijuna juana

2022
Stvaranje

Osnovan je ured u Hong Kongu.

2023
Inovacija

Prošao ESD certifikat i AS9120B certifikat.

Potvrda

ESD

Chipsmall Centar za inspekciju kvalitete zadovoljava zahtjeve za elektrostatičkim pražnjenjem za električne i elektroničke proizvode u skladu s ANSI/ESD S20.20 Standard.

AS9120B

Chipsmall poboljšava sigurnost i pouzdanost proizvoda kao što su zrakoplovni materijali i komponente kako bi ispunili zahtjeve kupaca u zrakoplovnoj industriji.

ISO14001

Dobili smo certificiranje sustava upravljanja okolišem i posvećeni smo stvaranju zelenog poslovanja.

ISO9001

Pratimo sustav upravljanja kvalitetom ISO9001 kako bismo kupcima pružili pouzdane elektroničke komponente.

D&B

Dun & Bradstreet smo certificirali kako bismo utvrdili dobru sliku u mrežnom poslovnom okruženju i poboljšali povoljnost i povjerenje potencijalnih kupaca.

Naše snage
Izvrsna reputacija u kvaliteti

Omogućite samo originalne i autentične elektroničke komponente, zaustavite sve obnovljene, lažne i neispravne dijelove i osvojili su dobru reputaciju mnogih kupaca.

Strogi postupak kontrole kvalitete

Postavili smo QC test laboratorij i uvijek inzistiramo na tome da na prvom mjestu stavi kvalitetu komponenti, stopu povrata od kupaca manju od 0,22%, što je daleko niže od prosjeka u industriji.

Savršeni kanal opskrbnog lanca

S našim opsežnim globalnim kanalima nabave i rezervama zaliha, sigurni smo u pružanje visokokvalitetnih elektroničkih komponenti na globalnoj razini isplativo i u najkraćem vremenu našim kupcima.

Potpuno implementirajte ISO standarde

"IDEAT-STD-1010B" uzimamo kao standard za inspekciju kvalitete i djelujemo u strogoj u skladu s AS9120, ESD, ISO9001, ISO14001 i drugim međunarodnim standardnim sustavima.

Korporativna kultura
Orijentiran na ljude

Omogućite zaposlenicima dobru platformu za učenje i komunikaciju i fer i transparentni kanal promocije kako bi im pomogli da rastu.

Slijediti izvrsnost

Pružiti našim kupcima vrhunske proizvode koji zadovoljavaju njihove potrebe i premašuju njihova očekivanja.Izvrsnost, to je naš standard.

Orijentiran prema rezultatu

Pružiti svima, uključujući kupce, zaposlenike, pa čak i poslovne partnere, priliku da stvore i ostvare svoje snove.

Kupac-prvi

Udovodite potrebe kupaca, pružaju kupcima najpotrebnije proizvode i zadovoljavajuće usluge i potrošite 200% naših napora kako bismo težili 100% zadovoljstvu kupaca.

Aktivnost tvrtke
2023 Electronic Industry Chain Summit Co-hosted by Chipsmall Achieved a Great Success
2022 Annual Meeting & Outstanding Employee Award Ceremony
On Mid-Autumn Festival, Chipsmall sent mooncakes to our employees, wishing that they could share mooncakes with their families and enjoy the wonderful time together.
The Spring Festival holiday is over, Chipsmall has prepared a welcome lucky money for everyone!
Chipsmall organized employees to have an outing in spring, which not only relaxed themselves, but also promoted the relationship between colleagues.
Chipsmall led employees to support farmers and agriculture spontaneously, selling agricultural products in impoverished mountainous areas.
In order to relieve the work pressure of employees and enhance team cohesion in the fast-pace and high-intensity work, Chipsmall held a wonderful team building activity.
Intent to celebrate Chipsmall's 17th anniversary, we arranged a holiday trip for employees.
Chipsmall held a baseball activity recently. Employees learned baseball shooting skills during a relaxed and pleasant environment.
Secretary Wu Xiaofeng presented the flag to Chipsmall's CEO, Lim, the captain of the Public Service
In January, 2024, Chipsmall relocated to a brand new office nearly 1200 square meters. With new office facilities, we are able to provide better servicenew office

Povratna informacija

Cijenimo vaš angažman s proizvodima i uslugama Chipsmall. Vaše mišljenje nam je važno! Ljubazno odvojite trenutak da ispunite donji obrazac. Vaše vrijedne povratne informacije osiguravaju da dosljedno pružamo iznimnu uslugu koju zaslužujete. Hvala vam što ste dio našeg putovanja prema izvrsnosti.