Račun i Izjava

Podaci o

fakturi : Poštovani korisnici, nakon kupnje od tvrtke Chipsmall primit ćete našu službenu komercijalnu fakturu, pažljivo pročitajte donje upute.
 

1, Uputa o izdanom računu

Račun će izdati Chipsmall. Iznos fakture ovisit će o iznosu stvarnog iznosa koji ste platili.Chipsmall pruža dvije vrste faktura, fakturu s PDV-om (koja se ne može odbiti) i posebnu fakturu za PDV (odbitna). Da bi se poboljšala operativna učinkovitost i izbjegao učinak povrata, faktura će izdati u roku od 5 radnih dana nakon što korisnici dobiju robu. Unesite točnu adresu, kontakt osobu i telefonski broj kako biste bili sigurni da se fakture mogu točno dostaviti. Ako ne popunite ove podatke, Chipsmall će poslati račun na istu adresu kao i otpremljena roba kako bismo vas mogli pravovremeno kontaktirati.
 

2, faktura s PDV-om

Chipsmall obično izdaje fakturu s PDV-om za korisnike koji su opći porezni obveznici.Napišite u račun odgovarajuće ime tvrtke i porezne podatke.
 

3, posebna faktura s PDV-om

Ako trebate izdati \"posebnu fakturu s PDV-om\", obratite se našem računovodstvu, inače će sustav Chipsmall izdati fakturu s PDV-om. Molimo ispunite i pažljivo provjerite sve podatke na računu, Chipsmall neće preuzeti odgovornost ako dođe do greške. Poseban račun s PDV-om će biti šalje se ekspresno nakon što potvrdite pošiljku. Molimo unesite naziv tvrtke, adresu, telefonski broj, porezni broj, naziv banke i broj računa, adresu računa, tako da korisnici mogu normalno koristiti posebnu fakturu s PDV-om, ali svi ispunjeni podaci moraju biti isto kao i porezni obveznik.
Naziv tvrtke mora biti naziv industrijske i komercijalne registracije. Adresa tvrtke i telefonski broj fakture moraju biti isti kao podaci o vašoj tvrtki.
Porezni broj je broj na certificate Potvrdi o poreznoj registraciji》, obično 15 brojeva, pažljivo provjerite i unesite. Za oba moraju biti napisani naziv banke i broj računa.
 

4, Najave

Ako korisnici napišu pogrešne podatke za posebnu fakturu za PDV, tada će Chipsmall izdati fakturu za PDV automatski i bez povrata. Chipsmall neće prihvatiti zahtjev za ponovnim izdavanjem posebne fakture za PDV, ako smo fakturu već izdali prema podacima korisnika.
 

5, prijateljski podsjetnik

Ako sumnjate u izdanu fakturu, obratite se financijskom odjelu tvrtke Chipsmall. Ako fakturu ne primite u roku od 30 dana nakon preuzimanja robe, kontaktirajte službu za korisnike tvrtke Chipsmall. Nećemo izdati račun drugi put ako nas ne možete kontaktirati u roku od 90 dana (od datuma narudžbe). Naziv proizvoda na računu bit će napisan Elektroničke komponente, broj dijela napisat će se kao stvarna narudžba, bez bilo kakvih posebnih zahtjeva.
 

6, Povrat fakture

Molimo kontaktirajte našu korisničku službu ako otkrijete da su podaci o fakturi netočni kao narudžba, Chipsmall će što prije zamijeniti i poslati ispravke. Molimo kontaktirajte našu korisničku službu ako želite promijeniti podatke o fakturi, revidirani račun poslat ćemo na navedenu adresu nakon našeg financijskog odjela. potvrđuje. Bez odobrenja korisničke službe, naš financijski odjel neće prihvatiti zahtjev za ponovno izdavanje računa s telefona, faksa ili e-pošte.

Povratna informacija

Cijenimo vaš angažman s proizvodima i uslugama Chipsmall. Vaše mišljenje nam je važno! Ljubazno odvojite trenutak da ispunite donji obrazac. Vaše vrijedne povratne informacije osiguravaju da dosljedno pružamo iznimnu uslugu koju zaslužujete. Hvala vam što ste dio našeg putovanja prema izvrsnosti.