Chipsmall X-Ray Inspection for Electronic Components Is Opening Now

Cijena promocije kao u nastavku
Količina / cijene
1. komad
US $10.00
2. komad
US $5.00
3. komad
US $5.00
4. komad
US $5.00
···
···
Dostava rendgenskih slika
Za 2 sata nakon primitka komponenti.
Plaćanje
PayPal prije isporuke slike

*Cijena raščlanjivanja je za isti dio br., Ali mogu biti različiti serijski kodovi.

** Naša cijena ne uključuje troškove otpreme.

Usluga s dodanom vrijednošću

Naša baza podataka rendgenskih slika ima više od 150k + komada slike za komponente iz pouzdanog izvora.Analiza usklađenosti ili nepoštivanje

Može se pružiti ako se dogodi da imamo dio u našoj bazi podataka.Addicijalno 5 USD/komad primjenjuje se za ovu uslugu.

Uzorci rendgenskih slika
Molimo kontaktirajte prodaju za više detalja.
Što je rendgenski pregled

Rendgenski pregled je korištenje rendgenske tehnologije snimanja za dobivanje unutarnje strukture testnog objekta, a zatim promatranje unutarnjih podataka testnog objekta bez razbijanja testnog objekta.

Uglavnom se koristi za autentičnost prosudbe i analize neuspjeha komponenti.To je međunarodno priznata metoda za prosudbu autentičnosti čipa i analizu grešaka i otkrivanje.

Uloga rendgenskih zraka

Tehnologija detekcije rendgenskih zraka ima prednosti brze brzine, nerazorna i niska troškova otkrivanja autentičnosti čipa.

Otkrivanje kvara čipa:

Kroz rendgenske slike, vizualno promatrajte unutarnje nedostatke, ljuštenje, pucanje, praznine itd. Od čipa i pomažu u prosuđivanju neuspjeha čipa.

Prosudba o autentičnosti čipa:

Autentičnost se može procijeniti usporedbom okvira, žita, olovne žice i drugih elemenata u rendgenskom dijagramu ispitnog komada sa standardnim čipom;

Baza podataka rendgenskih zraka

U ispitivanju prosudbe o autentičnosti čipa potrebno je usporediti rendgensku sliku testnog komada s rendgenom slikom izvornog standardnog čipa kako bi se utvrdila autentičnost.Uz pomoć Chipsmall baze podataka rendgenskih čip-a, štedi vremenski trošak i razdoblje rada za poduzeća za kupnju slika usporedbe uzoraka i ostvaruje smanjenje troškova i povećanje učinkovitosti.

Chipsmall Baza podataka rendgenske čipske slike, svi se uzorci kupuju od originalnog agenta, visoke pouzdanosti, široke pokrivenosti, jednostavnog upita, dobrodošlice u iskustvo!

Povratna informacija

Cijenimo vaš angažman s proizvodima i uslugama Chipsmall. Vaše mišljenje nam je važno! Ljubazno odvojite trenutak da ispunite donji obrazac. Vaše vrijedne povratne informacije osiguravaju da dosljedno pružamo iznimnu uslugu koju zaslužujete. Hvala vam što ste dio našeg putovanja prema izvrsnosti.