Uvjeti korištenja

Chipsmall upravlja web stranicom www.chipsmall.hr kako bi pružio mrežni pristup informacijama o proizvodima koji su dostupni na Chipsmall-u (\"proizvod\") i olakšao kupnju proizvoda (\"usluga\"). Ovi Uvjeti korištenja, zajedno s Uvjetima narudžbe, nazivaju se ovaj \"Ugovor\". Korištenjem tvrtke Chipsmall prihvaćate svaki od sljedećih ovdje navedenih uvjeta i odredbi (\"Uvjeti korištenja\"). Naručujući proizvode, pristajete na Uvjete korištenja, kao i na uvjete narudžbe, navedene u nastavku. Chipsmall zadržava pravo izmjene ovog Ugovora u bilo kojem trenutku bez prethodne najave. Vaša upotreba Web mjesta nakon svake takve izmjene predstavlja pristanak da ćete slijediti i biti obvezani Ugovorom kako je izmijenjen. Posljednji datum revizije ovog sporazuma naveden je u nastavku.

1. Intelektualno vlasništvo.
Usluga, Web mjesto i svi podaci i / ili sadržaji koje vidite, čujete ili na neki drugi način doživljavate na Web mjestu (dalje u tekstu: \"Sadržaj\") zaštićeni su Kinom i međunarodnim autorskim pravima, zaštitnim znakom i drugim zakonima i pripadaju tvrtki Chipsmall ili njegovom roditelju , partneri, podružnice, suradnici ili treće strane. Chipsmall vam daje osobnu, neprenosivu, neekskluzivnu licencu za korištenje web mjesta, usluge i sadržaja za ispis, preuzimanje i pohranu dijelova sadržaja koji odaberete, pod uvjetom da: (1) koristite samo ove kopije Sadržaj za vaše vlastite poslovne svrhe ili za vašu osobnu, nekomercijalnu upotrebu; (2) ne kopirati ili objavljivati ​​sadržaj na bilo kojem mrežnom računalu niti prenositi, distribuirati ili emitirati sadržaj na bilo kojem mediju; (3) ne mijenjati ili mijenjati Sadržaj na bilo koji način, niti brisati ili mijenjati bilo koju obavijest o autorskim pravima ili zaštitnom znaku. Kao rezultat ove licence na vas se ne prenose prava, naslovi ili udjeli u bilo kojem preuzetom Sadržaju ili materijalima. Chipsmall zadržava cjelovito vlasništvo i sva prava intelektualnog vlasništva na bilo kojem Sadržaju koji preuzmete s Web stranice, podložno ovoj ograničenoj licenci za osobnu upotrebu Sadržaja kako je ovdje navedeno. Ne smijete koristiti bilo koji znak ili logotip koji se pojavljuju na cijelom web mjestu bez izričitog pismenog pristanka vlasnika zaštitnog znaka, osim ako to dopušta važeći zakon. Ne možete zrcaliti, strugati ili uokvirivati ​​početnu stranicu ili bilo koje druge stranice ove web lokacije na bilo kojoj drugoj web stranici ili web stranici. Ne možete povezati \"dubinske poveznice\" na web mjesto, tj. Stvoriti linkove do ove stranice koji zaobilaze početnu stranicu ili druge dijelove web stranice bez pismenog odobrenja.

2. Izjava o jamstvu.
Chipsmall ne daje izričita, implicirana jamstva ili izjave u vezi s bilo kojim proizvodom ili s obzirom na web mjesto, uslugu ili sadržaj. Chipsmall izričito odbacuje sva jamstva bilo koje vrste, izričita, implicirana, zakonska ili drugačija, uključujući, ali ne ograničavajući se na, implicirana jamstva prodajnosti, prikladnosti za određenu svrhu, naslova i bez kršenja proizvoda, web mjesta, usluge i sadržaj. Chipsmall ne jamči da će funkcije koje obavlja web mjesto ili usluga biti neprekinute, pravodobne, sigurne ili bez pogrešaka ili da će se ispraviti nedostaci na web mjestu ili usluzi. Chipsmall ne jamči za točnost ili cjelovitost sadržaja niti da će bilo kakve pogreške u sadržaju biti ispravljene. Web stranica, usluga i sadržaj pružaju se na osnovi \"Kakav jest\" i \"dostupan\". Na Chipsmall-u se IP adrese posjetitelja povremeno pregledavaju i analiziraju u svrhu praćenja i učinkovitog poboljšanja samo naše web stranice i oni neće se dijeliti izvan Chipsmall-a. Tijekom posjeta web mjestu možda ćemo vas zatražiti podatke za kontakt (adresa e-pošte, telefonski broj, broj faksa i adrese za dostavu / naplatu). Ovi se podaci prikupljaju na dobrovoljnoj osnovi i samo uz vaše odobrenje.

3. Ograničenje odgovornosti.
Chipsmall ni u kojem slučaju neće biti odgovoran kupcu ili bilo kojoj trećoj strani za bilo kakvu neizravnu, slučajnu, posebnu, posljedičnu, kaznenu ili primjernu štetu (uključujući, bez ograničenja, izgubljenu dobit, izgubljenu ušteđevinu ili gubitak poslovne prilike) koja proizlazi iz ili se odnosi na njega. do; (I) Bilo koji proizvod ili uslugu koji pruža ili će ih pružiti Chipsmall, ili upotreba nemogućnosti njihove upotrebe; (II) Korištenje ili nemogućnost korištenja stranice, usluge ili sadržaja; (III) Bilo koja transakcija izvršena putem web stranice ili omogućena putem nje; (IV) bilo koja tvrdnja koja se može pripisati pogreškama, propustima ili drugim netočnostima na web mjestu, usluzi i / ili sadržaju; (V) neovlašteni pristup ili aliteracija vaših prijenosa ili podataka; (VI) Izjave ili ponašanje bilo koje treće strane na web mjestu ili usluzi; (VII) Bilo koja druga stvar koja se odnosi na proizvode, web mjesto, uslugu ili sadržaj, čak i ako je Chipsmall obaviješten o mogućnosti takve štete.

Jedina obveza i odgovornost tvrtke Chipsmall za nedostatke proizvoda bit će, prema izboru tvrtke Chipsmall, zamjena takvog oštećenog proizvoda ili povrat novca kupcu iznos koji je kupac platio, stoga odgovornost tvrtke Chipsmall ni u kojem slučaju ne smije premašiti kupčevu kupnju. Gore navedeni pravni lijek podložit će pisanoj obavijesti kupca o nedostatku i vraćanju neispravnog proizvoda u roku od šezdeset (30) dana od kupnje. Gore navedeni lijek ne odnosi se na proizvode koji su bili izloženi zlouporabi (uključujući bez ograničenja statičko pražnjenje), zanemarivanju, nesreći ili preinaci ili na proizvode koji su zalemljeni ili izmijenjeni tijekom montaže ili na drugi način nisu u mogućnosti testirati. Ako ste nezadovoljni web lokacijom, uslugom, sadržajem ili uvjetima korištenja, vaš jedini i isključivi pravni lijek je prestati koristiti web mjesto. Korištenjem stranice prihvaćate da upotrebu web stranice stavljate na vlastiti rizik.

Uvjeti narudžbe

Sve narudžbe poslane putem web mjesta ili putem tiskanog kataloga podliježu uvjetima ovog sporazuma, uključujući sljedeće uvjete narudžbe. Nijedna promjena, izmjena, brisanje ili izmjena bilo kojeg od ovih Ugovora nije dopuštena bez pismenog odobrenja ovlaštenog predstavnika tvrtke Chipsmall. Svaka navodna promjena koju kupac podnese u bilo kojoj dodatnoj dokumentaciji izričito se odbija. Narudžbe dane na obrascima koji odstupaju od ovih uvjeta i odredbi mogu se prihvatiti, ali samo na temelju toga da će uvjeti ovog Ugovora imati prednost.

1. Provjera valjanosti i prihvaćanje naloga.
Kada predate narudžbu, možemo provjeriti vaš način plaćanja, adresu za dostavu i / ili identifikacijski broj oslobođen poreza, ako postoji, prije obrade vaše narudžbe. Vaše naručivanje putem web mjesta ponuda je za kupnju naših proizvoda. Chipsmall može prihvatiti vašu narudžbu obrađivanjem vaše uplate i otpremanjem proizvoda ili može iz bilo kojeg razloga odbiti prihvatiti vašu narudžbu ili bilo koji dio vaše narudžbe. Chipsmall neće smatrati da će prihvatiti bilo koju narudžbu sve dok proizvod nije poslan. Ako odbijemo prihvatiti vašu narudžbu, pokušat ćemo vas obavijestiti pomoću adrese e-pošte ili drugih podataka za kontakt koje ste naveli uz narudžbu.

2. Elektronička komunikacija.
Kada naručujete putem web stranice, morate navesti valjanu adresu e-pošte koju ćemo koristiti za komunikaciju s vama u vezi sa statusom vaše narudžbe, savjetovanje u vezi s isporukom proizvoda s narudžbom i pružanje bilo kojih drugih obavijesti , otkrivanja ili druga komunikacija u vezi s vašom narudžbom.

3. Cijene.
Citati web mjesta Chipsmall i srodne usluge izračunavaju se samo u američkim dolarima i poravnanju valute, ako američka valuta nije u opsegu upotrebe nacionalnih ili regionalnih kupaca, molimo tečaj za odgovarajuću pretvorbu prema njihovoj zemlji ili regijama. Sve cijene izražene su u američkim dolarima.

4. Informacije o proizvodu.
Vrsta proizvoda, opis i parametri proizvoda, opis proizvoda i parametri na web mjestu Chipsmall pružaju Internet i relevantni dobavljači, web mjesto tvrtke Chipsmall ne snosi odgovornost za točnost, cjelovitost, zakonitost ili autentičnost podataka. Osim toga, web mjesto Chipsmall ili bilo koja upotreba tvrtki za pružanje informacija i njihovi rizici na ovom web mjestu ne snose nikakvu odgovornost.

5. Plaćanje.
Chipsmall nudi nekoliko prikladnih načina plaćanja u američkim dolarima, uključujući PAYPAL, kreditnu karticu, glavnu karticu, VISA, American Express, Western Union, bankovni prijenos. Plaćanje se mora izvršiti u valuti u kojoj je narudžba poslana. Ako imate druge uvjete plaćanja, kontaktirajte službu za korisnike tvrtke Chipsmall na [email protected].

6. Troškovi dostave.
Troškove poštarine ili tereta, osiguranje i odredišne ​​carine plaćaju kupci.

7. Naknada za bankarstvo.
Za bankovni prijenos naplaćujemo 35,00 USD bankarske provizije, za PAYPAL i kreditnu karticu naplaćujemo 5% naknade za uslugu od ukupnog iznosa, za Western Union nema bankarske provizije.

8. Rukovanje naplatom.
Ne postoji minimalna naknada za narudžbu ili rukovanje.

9. Politika oštećenja i povrata tereta.
Ako primite robu koja je oštećena u tranzitu, važno je da karton za otpremu, materijal za pakiranje i dijelovi ostanu netaknuti. Odmah kontaktirajte službu za korisnike tvrtke Chipsmall kako biste pokrenuli zahtjev. Svi povrati trebaju se izvršiti u roku od 30 dana od datuma fakture, a moraju biti popraćeni originalnim brojem računa, potvrdom o jamstvenoj kartici, slikom dijela i kratkim objašnjenjem ili izvještajem o ispitivanju razloga povrata. Povratak neće biti prihvaćen nakon 30 dana. Vraćena roba mora biti u originalnom pakiranju i u stanju za ponovnu prodaju. Dijelovi vraćeni zbog greške kupca u trenutku ponude ili prodaje neće se prihvatiti.

10. Carinski problem.
Chipsmall cijene su FOB cijena, mi nismo odgovorni za carinjenje zemalja odredišta. Ako su dijelovi kupca zadržani ili zaplijenjeni od strane lokalne carine kupca, Chipsmall može dostaviti neke dokumente za kupce, ali Chipsmall nije odgovoran za carinjenje, Chipsmall ne plaća carinu Naknada, dužnost je kupca očistiti dijelove od lokalnih običaja kupca. Chipsmall neće ponovno isporučivati ​​ako su dijelovi zadržani ili zaplijenjeni u lokalnoj carini kupca, nema povrata uplate.

11. Dužnosti i odgovornosti.
Chipsmall je profesionalna platforma za B2B i B2C trgovanje, a mi možemo provjeriti samo vanjsko stanje robe, ali ne i unutarnju funkciju. Povratak u roku od 30 dana bit će prihvaćen, međutim, kupci nemaju pravo pokrenuti postupak protiv tvrtke Chipsmall zbog nefunkcionalne robe, također nemaju prava tražiti dodatnu naknadu. Chipsmall je uslužna platforma, mi nismo proizvođači, mi samo pružamo uslugu i pomažemo kupcu da kupi proizvode koji su im potrebni. Chipsmall zadržava pravo konačnih objašnjenja.
GOVERNING LAW
These Terms of Service and any separate agreements whereby we provide you Services shall be governed by and construed in accordance with the laws of Cyprus

Povratna informacija

Cijenimo vaš angažman s proizvodima i uslugama Chipsmall. Vaše mišljenje nam je važno! Ljubazno odvojite trenutak da ispunite donji obrazac. Vaše vrijedne povratne informacije osiguravaju da dosljedno pružamo iznimnu uslugu koju zaslužujete. Hvala vam što ste dio našeg putovanja prema izvrsnosti.